Kesätyöpaikka Vesannon hautausmailla

Niiniveden seurakunta hakee kesätyöntekijää Vesannolle ajalle 3.6.-28.7.2024. Viikoittainen työaika 38,75 h, palkkausperuste kuukausipalkka, KirVesTes vaativuusryhmän 201 mukaisesti 1756,67€/kk.

Työ on suurimmaksi osaksi ulkotyötä hautausmailla sekä seurakunnan muilla kiinteistöillä. Työhön sisältyy hautausmaan yleistöitä (mm. ruohonleikkausta, haravointia, pensaiden hoitoa), hautojenhoitajan avustamista (kukkien istutusta ja-hoitoa, kastelua) sekä kiinteistöjen siivousta. Työ voi sisältää myös kiinteistöjen muita huolto töitä.

Työ edellyttää hyvää peruskuntoa ja terveyttä. Työn vastaanottajan on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta ennen työn vastaanottamista.

Hakijalta odotamme itsenäistä otetta työn tekoon, hyvää asiakaspalvelu asennetta sekä taitoa kuunnella.

Aikaisempi työkokemus tai kiinteistöhuollon opinnot katsotaan eduksi, mutta niitä ei vaadita, vaan työhön opastetaan.

Hakemukset tulee toimittaa talouspäällikölle 15.4.2024 klo 14 mennessä,  vapaamuotoisella hakemuksella postitse Terveystie 5, 72300 Vesanto tai sähköpostin liitteenä ilmi.korhonen(at)evl.fi.

Lisätietoja antaa Ilmi Korhonen 040 3592291.

Ilmi Korhonen
Ilmi Korhonen