Musiikki seurakunnassa

Musiikki on kaikille.

Musiikki on keskeinen osa kirkon ja seurakunnan toimintaa, se on jollain tavalla läsnä suurimmassa osassa kirkon ja seurakunnan toiminnassa. Musiikilla on suuri merkitys ihmisten välisen yhteyden luojana. Kristus on läsnä ja vaikuttaa myös lauletussa sanassa. Se tuo paljon iloa: kuoro ja lauluryhmät kutsuvat osallistumaan ja konserteissa voi rauhoittua ja levähtää musiikin äärellä.

Seurakunta järjestää runsaasti erilaista musiikillista toimintaa. Asuinalueestasi riippumatta voit osallistua mihin tahansa itseäsi kiinnostavaan toimintaan.

Tule mukaan laulamaan, soittamaan tai kuuntelemaan!

Niiniveden seurakunnalla (tällä hetkellä) toimii Vesannon kirkkokuoro, musiikkityön johtokunnan- ja Säde-lauluryhmä.

Vesannon kirkkokuoro harjoittelee 9.9. alkaen joka toinen viikko klo 14 seurakuntatalolla

Vesannon kirkkokuoro perustettiin v. 1945. Kirkkokuoron perustaminen ei oikeastaan paljoakaan muuttanut kirkkomusiikkikäytäntöä Vesannolla - antoi sille vain selkeämmät raamit. Jo vuosikymmeniä oli myös kirkossa esitettävästä kuorolaulusta vastanneet vuorollaan Vesannon mies- ja sekakuorot seurakunnan kanttorien johdolla.

Kirkkokuoro harjoittelee 9.9.2021 alkaen jokaisena parillisen viikon torstaina klo 14 Vesannon seurakuntatalolla. Lisäapua laulujen opiskeluun tarjoaa myös kanttorin äänitetyt stemmat.

Laulunharrastajana olet lämpimästi tervetullut perinteikkääseen porukkaan!

Kuorotoiminta on maksutonta.

Lauluyhtye Loiste

Lauluyhtye Loiste on paikallisista laulunharrastajista ja musiikkityön johtokunnan jäsenistä koostuva ryhmä. Yhtye harjoittelee projektiluonteisesti Vesannon seurakuntatalolla. Loiste esiintyy yhdessä muiden ryhmien kanssa konserteissa ja jumalanpalveluksissa.

Säde-lauluryhmä

Säde lauluryhmä on säännöllisesti toimiva naisten lauluryhmä, harjoitukset pääsääntöisesti viikoittain Tervon seurakuntatalolla tai Tervon kirkossa. Lauluryhmä esiintyy jumalanpalveluksissa ja muissa seurakunnan tilaisuksissa.