Aikuisen ja lapsen kädet pitävät sydäntä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhekerho kokoontuu tiistaisin Tervon seurakuntatalolla klo 10 - 12 ja torstaisin Vesannon seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12. Kummassakin kunnassa perhekerho toteutetaan yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Pääsääntöisesti mennään niin, että seurakunnan kerhovuorot ovat parittomilla viikoilla ja MLL:n parillisilla, muutoksia saattaa tulla, mutta niistä ilmoitellaan Niiniveden seurakunnan Varhaiskasvatuksen ja Vesannon ja Tervon MLL:n paikallisyhdistysten Facebook-sivuilla.

Perhekerhoissa on tarjolla lämmin ruoka Vesannolla joka viikko ja Tervossa parittomilla viikoilla eli seurakunnan vuoroilla. MLL:n vuoroilla Tervossa on tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pientä purtavaa. Mukaan voi ottaa myös omia eväitä. Kummassakin kerhossa on jääkaappi ja mahdollisuus lämmittää ruokaa mikrossa.

Perhekerho on kaikille avoin ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

(Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa lastenohjaajalle etukäteen niin osaamme varautua niin, että kaikille on tarjolla lounasta.)

Lattiakuvakankaista taiteltuja taloja, joissa koristeena luonnonmateriaaleja.
Perhekerhon Kevättempauksessa lattiakuvahartaudessa syntyneitä koteja.