Aikuisen ja lapsen kädet pitävät sydäntä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhekerho kokoontuu maanantaisin Vesannon seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12 ja tiistaisin Tervon seurakuntatalolla klo 10 - 12. Tervossa perhekerho toteutetaan yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Pääsääntöisesti mennään niin, että seurakunnan kerhovuorot ovat parittomilla viikoilla ja MLL:n parillisilla, muutoksia saattaa tulla, mutta niistä ilmoitellaan Niiniveden seurakunnan, Jenni, kasvatuksen pappi Niiniveden seurakunnassa  ja Tervon MLL:n paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

Perhekerhossa on tarjolla lämmin ruoka.

Perhekerho on kaikille avoin ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

(Erityisruokavalioista on hyvä ilmoittaa kasvatuksen papille etukäteen niin osaamme varautua niin, että kaikille on tarjolla lounasta.)

Vesannon perhekerhon jatkostartti

Hiljaiselon jälkeen perhekerho jatkuu Vesannolla maanantaista 29.8. alkaen. Tarjolla pientä purtavaa. Kokoonnumme viettämään kerhoa joka maanantai seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12. Kun kerhoon osallistuvien keskimääräinen osallistujamäärä selviää, niin lounaskäytäntöön palataan. Lisäinfoa kasvatuksen papilta.

Lattiakuvakankaista taiteltuja taloja, joissa koristeena luonnonmateriaaleja.
Perhekerhon Kevättempauksessa lattiakuvahartaudessa syntyneitä koteja.