Aikuisen ja lapsen kädet pitävät sydäntä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhekerho kokoontuu maanantaisin Vesannon seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12 ja tiistaisin Tervon seurakuntatalolla klo 10 - 12. Tervossa perhekerho toteutetaan yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Pääsääntöisesti mennään niin, että seurakunnan kerhovuorot ovat parillisilla viikoilla ja MLL:n parittomilla, muutoksia saattaa tulla, mutta niistä ilmoitellaan Niiniveden seurakunnan, Jenni, kasvatuksen pappi Niiniveden seurakunnassa  ja Tervon MLL:n paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

Perhekerhojen ohjelmat saat nettisivuiltamme tai perhekerhosta.

Perhekerho on kaikille avoin ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii!

Vesannon perhekerho

Vesannolla perhekerho kokoontuu maanantaisin seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12. Noin klo 11 keitämme kahvit/teet ja tarjolla on purtavaa.

Huomioitavaa joulun aikaan

Vesannolla perhekerho on tauolla viikot 51–1. Vesannolla perhekerho jatkuu maanantaina 9.1. klo 10.

Tervossa perhekerho Tervon MLL:n paikallisyhdistyksen pitämänä viikoilla 50–1.

Lattiakuvakankaista taiteltuja taloja, joissa koristeena luonnonmateriaaleja.
Perhekerhon Kevättempauksessa lattiakuvahartaudessa syntyneitä koteja.