Aikuisen ja lapsen kädet pitävät sydäntä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhekerho kesällä Tervossa

Perhekerho kokoontuu kesällä 13.6. alkaen joka toinen viikko Tervossa MLL:n vuoroin.

 

Perhekerhot toimintakaudelle (syys-toukokuussa)

Perhekerhojen syyskausi alkaa viikolla 36: maanantaina 4.9. Vesannolla, tiistaina 5.9. Tervossa. Tervetuloa suunnittelemaan yhteistä kerhoa!

Toimintakaudella syys-toukokuussa Perhekerho kokoontuu maanantaisin Vesannon seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12 ja tiistaisin Tervon seurakuntatalolla klo 10 - 12 (toukokuussa 2023 virastotalon takkahuoneessa Tervon srk-talon remontin takia). Tervossa perhekerho toteutetaan yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Pääsääntöisesti mennään niin, että seurakunnan kerhovuorot ovat parillisilla viikoilla ja MLL:n parittomilla, mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Niiniveden seurakunnan, Jenni, kasvatuksen pappi Niiniveden seurakunnassa  ja Tervon MLL:n paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilla.

Tervon perhekerhossa on tarjolla lämmin lounas, josta seurakunnan vuoroilla 2e maksu/aikuinen, lapset ruokailevat maksutta.

Perhekerhojen ohjelmat saat nettisivuiltamme tai perhekerhosta.

Perhekerho on kaikille avoin ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii, eikä paikalla tarvitse olla heti klo 10.00.

 

Vesannon perhekerho

Vesannolla perhekerho kokoontuu maanantaisin seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12. Noin klo 11 keitämme kahvit/teet ja tarjolla on pientä purtavaa.

Perhekerhot jatkuvat syyskaudella viikolla 36. Maanantaina Vesannolla, tiistaina Tervossa.

Kuvassa perhekerhossa tehtyjä askarteluja. Hiekkasankkoja ja jäätelöitä.