Aikuisen ja lapsen kädet pitävät sydäntä.

Perhekerho

Perhekerho on lasten ja aikuisten kohtaamispaikka, johon lapsi tulee yhdessä aikuisen kanssa. Siellä on mahdollisuus tavata toisia perheitä, leikkiä ja harjoitella sosiaalisia taitoja yhdessä toisten lasten ja aikuisten kanssa ja luoda ystävyyssuhteita. Kerhossa lapset ja aikuiset puuhaavat yhdessä. Siellä hiljennytään, lauletaan, leikitään ja askarrellaankin yhdessä. Ohjelma suunnitellaan yhdessä kerholaisten kanssa.

Perhekerho kesällä

Seurakunnan viikkotoiminta on kesätauolla. Kesällä Tervossa perhekerho kokoontuu MLL:n Tervon paikallisyhdistyksen vuoroin. Tervon MLL tiedottaa perhekerhovuoroista esim. Facebook-sivuillaan "MLL Tervo". Kesäkauden perhekerhovuoroja ei päivitetä Niiniveden seurakunnan tapahtumiin, sillä muutoksia voi tulla nopeallakin aikataululla.

Perhekerhon syyskauden aloitus 2024

Perhekerhojen syyskausi alkaa yhteisellä leiripäivällä Tervonsalmen loma- ja kurssikeskuksessa tiistaina 3.9. klo 10-14. Ilmoittautuminen viim. 27.8. Veeralle tai Jennille. Perhekerhot jatkuvat säännöllisin vuoroin maanantaista 9.9. alkaen.

Kesällä Tervon Perhekerho kokoontuu MLL:n vuoroin, seuraa ilmoittelua Facebookin ”MLL Tervo” -ryhmässä.

Perhekerho toimintakaudella

Toimintakaudella syys-toukokuussa Perhekerho kokoontuu maanantaisin Vesannon seurakuntakodin yläkerrassa klo 10 - 12, noin klo 11 keitämme kahvit/teet ja tarjolla on pientä purtavaa.

Tiistaisin perhekerho kokoontuu Tervon seurakuntatalolla klo 10 - 12. Tervossa perhekerho toteutetaan yhdessä Mannerheimin lastensuojeluliiton paikallisyhdistyksen kanssa. Kerhovuorot näet kerhomainoksesta. Mahdollisista muutoksista ilmoitetaan Niiniveden seurakunnan, Jenni, kasvatuksen pappi Niiniveden seurakunnassa  ja Tervon MLL:n paikallisyhdistyksen Facebook-sivuilla (MLL Tervo).

Perhekerhojen ohjelmat saat nettisivuiltamme tai perhekerhosta. Molemmilla perhekerhoilla on WhatssApp-ryhmät, joissa tiedotetaan kaikista ajankohtaisimpia tietoja. Tarvittaessa pyydä ryhmään liittämistä kasvatuksen papilta, 040 359 2285.

Perhekerho on kaikille avoin ja maksuton eikä sinne tarvitse ilmoittautua etukäteen. Voit tulla kerhoon mukaan milloin sinulle vain sopii, eikä paikalla tarvitse olla heti klo 10.00.

Perhekerho Vesannolla maanantaisin klo 10-12, ei ma 29.1. Keitämme kahvit/teet ja pientä purtavaa.

Tervon perhekerho tiistaisin srk-talolla klo 10-12, parillisilla viikoilla srk:n vuoro, parittomilla viikoilla MLL:n vuoro. Srk:n vuorolla ruokamaksu 2e/aikuinen.

Kuvassa perhekerhossa tehtyjä askarteluja. Hiekkasankkoja ja jäätelöitä.