Nuoria ehtoollisella Finlaysonin kirkossa.

Vuoden 2023 rippikoulu

Rippikoulu alkaa ensimmäisenä adventtina eli sunnuntaina 27.11. jumalanpalveluksella ja infolla.

Jumalanpalvelus Tervon kirkossa klo 10 ja Vesannon kirkossa klo 13, voit itse valita kumpaan osallistut. Tuleville rippikoululaisille on laitettu postitse aloitustietoa rippikoulusta ja rippikoulun ilmoittautumislomake, täytetty ilmoittautumislomake pyydetään palauttamaan aloitusinfossa kasvatuksen papille. Infosta saat tietoa rippikoulusta, talven ajan tapahtumista ja mahdollisista suoritettavista tehtävistä.

Rippikoululeiri järjestetään kesällä 2023.

Huom! Rippikoulupassi merkinnän saa nuortenilloista, jotka järjestetään Vesannon seurakuntakodilla tai Tervon seurakuntatalolla.

Isoskoulutus

Kiinnostaisiko Sinua toimia kerhonohjaajana tai leireillä isosena? Tätä ja paljon muuta, kun osallistut isoskoulutukseen. Isoskoulutus alkaa syksyllä ja päättyy keväällä. Isoskoulutuksen ohessa on mahdollisuus päästä toimimaan kerhonohjaajana ja kesällä toimia leireillä isosena.

Isosia selaamassa Nuorten Veisu-kirjoja.
Isosia Suvi Sievilä / Valopeitto