Nuoria ehtoollisella Finlaysonin kirkossa.

Rippikoulu

Rippikoulu aloitetaan ennen joulua yhteisellä kokoontumisella. Talven aikana kokoonnutaan yhteisiin juttuihin ja tehdään itsenäisiä tehtäviä ja tutustumiskäyntejä. Rippikoulun leirijakso käydään kesällä ja sen päättää konfirmaatiomessu Vesannon kirkossa. Syksyllä vietämme vielä yhteisen jatkoriparin.

(Pääkuvassa Nuoret aikuiset kirkossa, Sanna Krook / Kirkon kuvapankki)

Vuoden 2021 rippikoulu

Rippikoulu aloitettiin sunnuntaina 22.11.2020 jumalanpalveluksella ja infotilaisuudella, jossa rippikoululaiset saivat tietoa rippikoulun ajankohdasta ja talven aikana suoritettavista tehtävistä.

Joulunajan merkinnät

Poikkeusajan vuoksi Niiniveden seurakunnassa pidetään jumalanpalvekset ilman seurakuntalaisia välillä 13.12.2020 - 1.1.2021.

Mikäli rippikoululaisella ei ole vielä merkintää joulunajan tapahtumasta, voi hän käydä tulevana sunnuntaina 6.12. jumalanpalveluksessa joko Tervon kirkossa klo 10 tai Vesannon kirkossa klo 12. Huomioi kuitenkin, että kirkkoihin on rajoitettu henkilömäärä, joka on 50 henkilöä/tilaisuus.

Mikäli joulunajan tilaisuus jää käymättä, voi sen suorittaa esimerkiksi käymällä pääsiäisen aikaan korvaavassa tilaisuudessa.

Ne rippikoululaiset, jotka ovat käyneet 1.adventtina (29.11.) kirkossa ja saaneet siitä jumalanpalvelusmerkinnän saavat muuttaa tuon merkinnän joulunajan tilaisuudeksi.

Muuta infoa tulossa tänne ihan piakkoin!

Isosia selaamassa Nuorten Veisu-kirjoja.
Isosia Suvi Sievilä / Valopeitto