Tervetuloa kirkkoon

Jumalanpalveluksessa saamme hiljentyä ja rauhoittua elämän hyörinän keskellä. Saamme olla yhdessä rakastavan Jumalan edessä ja tuoda kiitoksemme, pyyntömme ja kaikki elämän asiat hänelle.

Seurakunta rukoilee pyydettäessä kastettujen, avioliittoon kuulutettavien ja hautaan siunattujen puolesta. Jumalanpalveluksessa Jumala palvelee meitä sanan ja Pyhän ehtoollisen välityksellä.

Jumalanpalvelukset

Jumalanpalvelukset toimitetaan jokaisena pyhäpäivänä vuorotellen Tervon ja Vesannon kirkoissa klo 12. Ne myös pääsääntöisesti kuvataan, ja niitä voi seurata seurakunnan Facebook-sivuilla joko suorana tai parin viikon ajan nauhoitettuina.

Jonakin seuraavan viikon arki-illoista on iltakirkko klo 18 siinä kirkossa, missä ei edellisenä pyhäpäivänä ole ollut jumalanpalvelusta.

Palvelukset pyritään saamaan mahdollisimman säännöllisiksi samaan aikaan viikottain. Sen jälkeenkin tulee silloin tällöin olemaan poikkeuksia niin päiviin ja kellonaikoihin kuin paikkaankin. Ne johtuvat esimerkiksi juhla-ajoista ja tapahtumista sekä pyhäpäivistä, jotka eivät ole sunnuntaina.

Ota yhteyttä

Kirkkoherra
Terveystie 5
72300 Vesanto

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai

Kappalainen
Pappilantie 3
72210 Tervo

Vapaapäivät yleensä keskiviikko ja torstai