Toimintaa kouluikäisille

Kouluyhteistyö, koululaisille suunnattu viikkotoiminta, erilaiset tapahtumat sekä kesäleirit ovat osa seurakunnan kouluikäisille suunnattua toimintaa.

Kesäleirien leirikirjeet on lähetetty kesän 2024 leiriläisille

Kesällä 2024 järjestetään Niiniveden seurakunnan, Tervon kunnan ja Vesannon kunnan yhteistyönä seuraavat leirit:

4.-6.6.2024 Varhaisnuorten leiri (4.-7.-luokkalaisille / 2010-2013 syntyneille)

17.-18.6.2024 Lastenleiri (0.-3. -luokkalaisille / 2014-2017 syntyneille)

Varkkaillat Vesannolla

Varkkaillat jatkuvat syksyllä! Osallistujien toiveesta Vesannon Varkkaillat on syyskaudella 2024 suunnattu 1.-5. -luokkalaisille (aiemmin 1.-4.lk.). Varkkailloissa on yhteistä tekemistä, mahdollisuus pelata vaikka lautapelejä ja askarrella. Varkkaillassa on tarjolla pientä iltapalapurtavaa. Ohjelmaa voi joillakin kerroilla olla pitämässä myös isoskoulutettavat yhdessä Jenni-papin kanssa.

Varkkaillat Tervossa

Syyskaudella 2024 Tervon seurakuntatalolla on Varkkaillan aloituskerta, josta ilmoitetaan syyskauden alkaessa (viim. viikolla 36). Tällä kokeilulla kartoitetaan Varkkailtojen mahdollisuutta Tervossa.

Partio

Seurakunta toimii partiolippukuntien Tervon Tervaspartio ja Vesannon partiolaiset taustayhteisönä.

Niiniveden seurakunnan partioyhteyshenkilö eli seppo on kasvatuksen pappi Jenni.

Lapsia ja aikuisia tekemässä ketjua Vesannon kirkon ympärille.