Toimintaa alakouluikäisille

Seurakunnassa järjestetään alakouluikäisille erilaisia kerhoja. Kouluyhteistyö, erilaiset tapahtumat sekä kesäleirit ovat osa seurakunnan alakouluikäisille suunnattua toimintaa.

3.–4. -luokkalaisten kerho alkaa torstaina 22.9. Vesannolla klo 16

Kerhoon on suunniteltu vaihtelevaa tekemistä ja toimintaa suunnitellaan myös yhdessä kerholaisten kanssa. Noin joka toinen kerta kokkaillaan tai leivotaan. Kerhon lopuksi hiljennytään hetkeksi hartauden äärellä. Kerho kokoontuu, poikkeuksia lukuunottamatta, joka torstai klo 16–18.

Kerhonvetäjinä toimii kolme isoskoulutettavaa ja apuohjaajana sekä valvojana kasvatuksen pappi Jenni.

Tervetuloa kerhoon. Ensimmäisellä kerralla on toivottavaa, että kerholaisen huoltaja on mukana. Aloitamme ensimmäisen kerhokerran infolla ja huoltaja/t saa täytettäväksi ilmoittautumislomakkeen.

Lisätietoja kasvatuksen papilta.

Tervossa ala- ja yläkoululaisille tiistaisin

Mantulla tiistaisin klo 13–15 kerho 3.-4. -luokkalaisille, jossa mahdollisuus viettää aikaa vaikkapa pelaten, vapaasti oleillen, läksyjä tehden, toisinaan myös mahdollisuus yhteiseen tekemiseen vaikka askartelun merkeissä.

Mantulla tiistaisin klo 15–18 5.–9. -luokkalaisille nuortenilta, jossa mahdollisuus pelailuun, vapaaseen oleiluun ja vaikka yhteiseen tekemiseen.

3.-4. -luokkalaisten kerho alkaa to 22.9. Vesannon srk-kodilla klo 16.

Partio

Seurakunta toimii partiolippukuntien Tervon Tervaspartio ja Vesannon partiolaiset taustayhteisönä.

Vesannon seurakuntakodilla kokoontuu Kiehiset-sudenpenturyhmä keskiviikkoisin klo 13.45 - 15.

Tervossa Mantulla tiistaisin 6.9. alkaen klo 13-15 kerho 3.-4.-luokkalaisille ja klo 15-18 nuortenilta 5.-9.lk
Lapsia ja aikuisia tekemässä ketjua Vesannon kirkon ympärille.