Toimintaa alakouluikäisille

Seurakunnassa järjestetään alakouluikäisille erilaisia kerhoja sekä varhaisnuorten iltoja eli Varkkailtoja. Kouluyhteistyö, erilaiset tapahtumat sekä kesäleirit ovat osa seurakunnan alakouluikäisille suunnattua toimintaa.

Toimintaa suunnitellaan ja aikataulutetaan parhaillaan, lisätietoja tulee heti, kun suunnitelmat ovat valmiit.

Varkkaillat Vesannolla alkavat torstaina 29.9.

Varkkaillat on tarkoitettu 3.–6. -luokkalaisille. Varkkaillassa on yhteistä tekemistä, mahdollisuus pelata lautapelejä, askarrella ja vapaata yhdessäoloa, tarjolla on pientä iltapalaa ja lopuksi hiljentyminen/hartaus.

Syyskaudella varkkaillat ovat torstaisin 29.9., 20.10., 10.11., 1.12. ja 8.12. klo 17-19.

Lapsi askartelee tikkariporoa.

Partio

Seurakunta toimii partiolippukuntien Tervon Tervaspartio ja Vesannon partiolaiset taustayhteisönä.

Vesannon seurakuntakodilla kokoontuu Kiehiset-sudenpenturyhmä keskiviikkoisin klo 13.45 - 15.

Mainos Niiniveden seurakunnan Varkkaillasta 3.–6. luokkalaisille. Varkkailta järjestetään Vesannolla.
Lapsia ja aikuisia tekemässä ketjua Vesannon kirkon ympärille.