Vesannon seurakuntakoti

Terveystie 5 , 72300 Vesanto

Niiniveden seurakunnan Vesannon seurakuntakoti

Seurakuntakodilla on mahdollista järjestää kirkollisia toimituksia mm. avioliittoon vihkiminen tai kastetilaisuus. Seurakunta vuokraa seurakuntakodin salia ja keittiötä yksityisiin tilaisuuksiin mm. muistotilaisuuksia varten. Tilaisuuksissa tulee huomioida seurakuntatilaa koskevat säädökset.

Seurakuntakodin alakerrasta löytyy kirkkoherranvirasto, sali ja keittiötilat sekä seurakuntamestarin työhuone. Talon toisesta päästä (myös oma sisäänkäynti) löytyy diakoniatoimisto sekä Ystävänkammari. Seurakuntakodin yläkerrassa on kerhotilat ja keittiö sekä kanttorin, lastenohjaajan ja nuorisotyönohjaajan työhuoneet. Yläkerran kerhotiloissa toimii Vesannon partiolaiset.

Yläkerran kerhotiloja ja keittiötä ei vuokrata.

Lastenhoitohuone
Wi-Fi

Terveystie 5, 72300 Vesanto

Perhekerho Vesannolla
 Peruttu

Perhekerho on kotona lasten kanssa olevien kohtaamispaikka

Terveystie 5, 72300 Vesanto

Varkkailta 4-6 luokkalaisille

Kerho 4-6 luokkalaisille. Ilmoittaudu kerhoon Sirpa Sarasteelle viestillä p. 050 4994 209.