Kaksi lasta ihailee kukkivaa puuta.

Päiväkerhon jatko

Päiväkerhon jatkotarvetta on kartoitettu seurakunnankehittämiskyselyllä kesällä 2022 sekä ilmoittautumisella syksyllä 2022.

Varsinaista päiväkerhoa ei järjestetä syyskaudella 2022. Tervossa MLL:n perhekerho vuoroilla eli parillisten viikkojen tiistaina klo 10-12 Jenni-pappi pitää isommille omaa toimintaa.

Lisätietoja kasvatuksen pappi Jenni Blomilta, etunimi.sukunimi@evl.fi tai 040 359 2285.

Leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Niiniveden seurakunnassa päiväkerholaiset ovat kokoontuneet arkisin kerran viikossa leikkimään ja toimimaan, arkisesti ja pyhän äärellä.

Päiväkerhoissa pohjana on kristillinen arvomaailma, jossa hengellisyys nähdään osana lapsen kokonaisvaltaisuutta. Kirkkovuosi ja sen perinteet tulevat toiminnassa tutuiksi. Tässäkin pääpainona on lapsista itsestään ja heidän elämästään   kysymykset ja ihmettelyt. Kirkolla ei ole omaa varhaispedagogiikkaa vaan toiminnassa noudatetaan yleistä Vasua, samaa jota mm. päivähoidossa on sitouduttu noudattamaan. Tärkeää on lapsen etu ja lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Arvostamme lapsuutta sekä rauhaa ja mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä, jokainen omaan tahtiinsa. Tärkeää on aikuisen läsnäolo, syli ja turvallisuus.

Lapset leikkivät magneettionkipeliä.