Kaksi lasta ihailee kukkivaa puuta.

Päiväkerhoon ilmoittautuminen kevätkaudelle 2023

Päiväkerho on 3-5-vuotiaille lapsille suunnattu kerho, jossa on tilaa leikille, yhteiselle tekemisellä ja hiljentymiselle. Kerhossa nautitaan omat eväät.

Päiväkerho järjestetään kevätkaudella pääsääntöisesti joka toinen torstai, parillisilla viikoilla, klo 10-12.30 Tervon seurakuntatalolla.
Kerho alkaa torstaina 26.1. ja päättyy kevätkaudelta torstaina 4.5.2023.

Ilmoittautuminen on auki 26.1.2023 klo 23.45 saakka. Ilmoita lapsesi päiväkerhoon joko linkin: tämän linkin kautta  tai QR-koodin kautta:  QRCode kohteelle Niiniveden seurakunnan päiväkerhoon ilmoittautuminen

Leikin lumoa ja yhdessäolon iloa

Niiniveden seurakunnassa päiväkerholaiset ovat kokoontuneet omaan kerhoon leikkimään ja toimimaan, arkisesti ja pyhän äärellä.

Päiväkerhoissa pohjana on kristillinen arvomaailma, jossa hengellisyys nähdään osana lapsen kokonaisvaltaisuutta. Kirkkovuosi ja sen perinteet tulevat toiminnassa tutuiksi. Tässäkin pääpainona on lapsista itsestään ja heidän elämästään kysymykset ja ihmettelyt.Tärkeää on lapsen etu ja lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Arvostamme lapsuutta sekä rauhaa ja mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä, jokainen omaan tahtiinsa. Tärkeää on aikuisen läsnäolo, syli ja turvallisuus.

Lapset leikkivät magneettionkipeliä.