uskottu toivottu rakastettu

Valitsijayhdistysten perustaminen ja ehdokasasettelu on alkanut. Asiakirjoja saatavilla vaalien internetsivustoltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä sekä seurakunnan kirkkoherranvirastosta.

Kotiäänestys
Äänioikeutettu, jonka kyky liikkua tai toimia on siinä määrin rajoittunut, ettei hän pääse äänesty- eikä ennakkoäänestyspaikkaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia, saa äänestää ennakolta kotonaan siinä seurakunnassa, jonka äänioikeutettujen luetteloon hänet on merkitty. Kotiäänestyksen yhteydessä voi äänestää myös kotiäänestykseen oikeutetun kanssa samassa taloudessa asuva omaishoidon tuesta annetussa laissa tarkoitettu omaishoitaja, jos hänet on merkitty kyseisen seurakunnan äänioikeutettujen luetteloon.

Kotiäänestykseen tulee ilmottautua kirjallisesti tai puhelimitse (040 359 2291) viimeistään pe 4.11.2022 ennen klo 16. Kirjallinen ilmoitus voidaan tehdä lomakkeella (lomakkeen löydät täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä) tai sähköpostin (niiniveden.seurakunta(at)evl.fi) välityksellä.

Ennakkoäänestys 8.–12.11.2022
Ennakkoon voi äänestää kaikissa ennakkoäänestyspaikoissa. Muista ottaa henkilöllisyystodistus mukaan!

Varsinainen äänestyspäivä 20.11.2022
Vaalipäivänä voit äänestää vain oman seurakuntasi äänestyspaikassa. Äänestysaikaa on klo 11.00–20.00.

Seurakuntavaalit järjestetään 20.11.2022

Vapaapäivät yleensä maanantai ja tiistai