Uutislistaukseen

Haettavana diakonian virka

20.9.2022 10.19

Niiniveden seurakunta hakee vakituista viranhaltijaa diakonian virkaan.
Viran kelpoisuusvaatimuksena on Kirkkohallituksen 22.9.2020 päätöksen mukainen tutkinto (Kirkon säädöskokoelma nro 141) Valitun tulee olla evankelis-luterilaisen kirkon konfirmoitu jäsen (KL 6 § 13). Ennen viran vastaanottamista on esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilasta sekä KL 6 § 33:n mukainen rikosrekisteriote.

Viran peruspalkka on vaativuusryhmän 502 mukainen. Viran hoito edellyttää oman auton käyttöä: seurakunta on alueellisesti laaja ja toimipisteiden välinen matka on noin 23 km.

Virka täytetään 1.12.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan ja viran täyttämisessä sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Hakemukset liitteineen (CV, työ- ja tutkintotodistukset) on toimitettava 31.10.2022 klo 13 mennessä Niiniveden seurakuntaan osoitteella Terveystie 5, 72300 Vesanto tai sähköpostitse niiniveden.seurakunta(ät)evl.fi. Hakemuksia ei palauteta. Hakijan tulee olla valmis saapumaan haastatteluun erikseen ilmoitettuna aikana.

Pohjois-Savossa sijaitseva Niiniveden seurakunta on perustettu vuoden 2020 alussa. Se muodostettiin aiemmista Tervon ja Vesannon seurakunnista ja kattaa samannimisten, itsenäisten kuntien alueen. Diakonian virkoja seurakunnassa on kuitenkin vain yksi, ja niinpä edelleen uuden seurakunnan tehtävässä korostuvatkin joustavuus sekä niin omaehtoisen suunnittelun kuin eri tahojen kanssa tapahtuvan vuorovaikutuksen vaatimukset. Tehtävä on monialainen ja sisältää myös mm. leirityöskentelyä. Edellytämme sitoutumista kirkon perustehtävään ja hyviä yhteistyötaitoja. Tehtävänkuvaus on luettavissa täältäLinkki avautuu uudessa välilehdessä.

Lisätietoja antaa kirkkoherra Jarmo Paananen 040 5719596, jarmo.paananen(ät)evl.fi