Omaishoitajien vertaisryhmä

ti 21.5. klo 13.00 – 14.30

Savelan ulkoilualueen kota, Kangastie 34

Tervetuloa omaishoitajien vertaisryhmään!

Omaishoitajien vertaisryhmän kokoontuu kevään viimeisellä kerralla Savelan ulkoilualueen kodalla makkaranpaiston merkeissä. Ota omat makkarat tai muut eväät mukaan, seurakunta tarjoaa kahvit, mehut ja pullat. Kaatosateen sattuessa kokoonnumme Tervon seurakuntatalolla.

Omaishoitajien vertaisryhmä on tarkoitettu kokemusten, arjen haasteiden ja ilojen jakamista varten kaikille omaishoitajille. Ryhmä kokoontuu kerran kuukaudessa ja tapaamiset ovat avoimia kaikille omaishoitajille riippumatta siitä, saako omaishoidon tukea. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Omaishoitajien vertaisryhmä toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Savon omaishoitajat ry:n kanssa. Tammi- ja toukokuun tapaamisissa on mukana yhdistyksen omaistoiminnanohjaaja Katri Suhonen.

Haluatko liittyä omaishoitajaryhmän whatsapp-ryhmään? Ota yhteyttä Veera-diakoniin: 040 8301724