Päiväkerho

to 20.4. klo 10.00 – 12.30

Tervon seurakuntatalo

Päiväkerho Tervon seurakuntatalolla

3-5 -vuotiaille suunnattu päiväkerho jatkuu torstaina 26.1.2023. Kerhoa on joka toinen viikko torstaisin (parillisilla viikoilla) klo 10-12.30. Kerhossa nautitaan noin klo 11 omat eväät. Talvilomaviikolla (viikko 10) ei ole kerhoa. Kerhoon on ennakkoilmoittautuminen.

Ilmoittautuminen on auki 26.1.2023 klo 23.45 saakka. Ilmoita lapsesi päiväkerhoon joko linkin: tämän linkin kauttaLinkki avautuu uudessa välilehdessä  tai QR-koodin kautta:  QRCode kohteelle Niiniveden seurakunnan päiväkerhoon ilmoittautuminen

 

Niiniveden seurakunnassa päiväkerholaiset ovat kokoontuneet omaan kerhoon leikkimään ja toimimaan, arkisesti ja pyhän äärellä.

Päiväkerhoissa pohjana on kristillinen arvomaailma, jossa hengellisyys nähdään osana lapsen kokonaisvaltaisuutta. Kirkkovuosi ja sen perinteet tulevat toiminnassa tutuiksi. Tässäkin pääpainona on lapsista itsestään ja heidän elämästään kysymykset ja ihmettelyt. Tärkeää on lapsen etu ja lapsen oikeus hyvään lapsuuteen. Arvostamme lapsuutta sekä rauhaa ja mahdollisuutta kasvaa ja kehittyä, jokainen omaan tahtiinsa. Tärkeää on aikuisen läsnäolo, syli ja turvallisuus.

 

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

Kasvatuksen työalan seurakuntapastori
Pappilantie 3
72210 Tervo

Perhekeskusyhdyshenkilö