Lasten ja perheiden Pyhäinpäivä Tervon hautausmaalla

pe 5.11. kello 17.00 - 19.00
Kuva hautausmaasta, edessä poikanukke ja mummonukke sekä kynttilöitä.
Tervon kirkko, Tervon kirkon hautausmaa

Tervetuloa kaikki vauvasta vaariin ihastelemaan yhdessä pyhäinpäivän aaton kynttilämerta !

Toivotamme lapset tervetulleiksi olemaan, ihmettelemään ja muistelemaan Tervon ja Vesannon hautausmaille.Tervoon pyhäinpäivän aattona pe 5.11. ja Vesannolle pyhäinpäivänä la 6.11. klo 17 - 19. Voit tulla koko perheen kanssa pyhäinpäivän polulle, kulkemaan valoissa ja varjoissa omaan tahtiin. Hämärä hautausmaa ja valtava kynttilämeri on jo itsessään näkemisen ja kokemisen arvoinen.

Mitä tapahtuu?

Hautausmaan läpi kulkevalla enkelipolulla on pieniä tehtäviä ja enkeliteltassa voit käydä piirtämässä viestin hänelle, jota kaipaat juuri nyt. Teltassa on tarjolla lämmintä juotavaa ja pillimehuja.

Lopuksi koko perhe voi käydä sytyttämässä kynttilän rakkaiden haudalla tai muualla haudattujen muistomerkillä. Matkalla perheen vanhimmat voivat halutessaan kertoa muistoja jo edesmenneistä rakkaista.

Tapahtuma on maksuton.

Mitä mukaan?

Ota mukaan taskulamppu tai lyhty enkelipolulla kulkua varten ja hautakynttilä/-kynttilöitä haudoille vietäväksi. Muista lämmin vaatetus ja sytytysvälineet (aikuisella) kynttilöiden sytytystä varten.

Muuta:

Tervon kirkko on auki tapahtuman ajan klo 17 - 19 ja siellä on mahdollisuus käydä hiljentymässä ja juttelemassakin, paikalla on seurakunnan kappalainen Marja-Leena Niinivaara-Koskell.