Kauneimmat hengelliset laulut , max. 20 henkeä kirkkoon

punainen risti punaisen sydämen sisällä
Tervon kirkko

Tilaisuudessa kolehti yhteisvastuulle. Tapahtuman yhteydessä voi osallistua Yhteisvastuu-keräykseen seurakunnan kotisivuilla löytyvien linkkien välityksellä.

Lauletaan yhdessä kauneimpia hengellisiä lauluja. Yleisöä max 20 henk. kirkkoon. Kolehti Yhteisvastuu-keräyksen hyväksi.  Kanttori Joona Kärnän juontaa, lauluyhtye Vocalla ja pianisti Ville Kukkola Kuopiosta.

Yhteislaulu: Oi katsohan lintua oksalla puun (säv. Jonas Andersson, san. Sigismund C. Dick)

Lauluyhtye Vocalla:  Aurinkomme ylösnousi (säv. Jonas Andersson, san Leonard Typpö, sov. Lauri-Kalle Kallunki)

Kevätlaulu ( säv. Arto Turpela , san. Väinö Havas, uud. Niilo Rauhala)

Yhteislaulu: Virsi 971 (säv. P. J. Hannikainen, san. Immi Hellén)