Perhekerho Tervossa

ti 27.4. kello 10.00 - 12.00
Lapsi onkii kalapelillä
Tervon seurakuntatalo

Perhekerho on kotona lasten kanssa olevien kohtaamispaikka

Perhekerho kokoontuu Tervon seurakuntatalon kerhohuoneessa tiistaisin klo 10 - 12. Perhekerho toimii seurakunnan ja MLL:n paikallisyhdistyksen yhteistyönä niin, että seurakunta vastaa kerhojen ohjelmasta parittomilla ja MLL parillisilla viikoilla. Seurakunnan lastenohjaaja saattaa olla paikalla myös MLL:n kerhokerroilla perheitä tapaamassa.

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja joihin olet tervetullut silloin kun sinulle sopii, tervetuloa rohkeasti mukaan!

Tervon perhekerhossa on parittomilla viikoilla (SRK) tarjolla lounas ja MLL:n vuoroille parillisille viikoille voit ottaa mukaan omat eväät.

Kerhon kokoontumisissa noudatamme AVI:n kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia