Perhekerho Vesannolla

to 25.2. kello 10.00 - to 25.2. kello 12.00
Perhekerholaisia leikkimässä
Vesannon seurakuntakoti

Perhekerho on kotona lasten kanssa olevien kohtaamispaikka

Perhekerho kokoontuu Vesannon seurakuntakodin yläkerran kerhohuoneessa torstaisin klo 10 - 12. Perhekerho toimii seurakunnan ja MLL:n paikallisyhdistyksen yhteistyönä niin, että seurakunta vastaa kerhojen ohjelmasta parittomilla ja MLL parillisilla viikoilla. Seurakunnan lastenohjaaja saattaa olla paikalla myös MLL:n kerhokerroilla perheitä tapaamassa.

Perhekerhot ovat avoimia kohtaamispaikkoja joihin olet tervetullut silloin kun sinulle sopii, tervetuloa rohkeasti mukaan!

Vesannon perhekerhossa on tarjolla lounas joka torstai!

Kerhon kokoontumisissa noudatamme AVI:n kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia