Päiväkerhoihin ilmoittautuminen

Tällä lomakkeella voit ilmoittaa lapsesi seurakunnan päiväkerhoon joko Tervoon tai Vesannolle

Mainitse tässä kohdassa myös, jos lastasi tuo tai hakee kerhoon joku muu kuin huoltaja tai lastenohjaajalla olisi hyvä olla myös jonkun muun (esimerkiksi lasta kerhopäivinä hoitavan) henkilön yhteystiedot.
Kerhopaikka
Valitse yllä olevista vaihtoehdoista se, jossa ensisijaisesti haluaisit lapsesi käyvän päiväkerhoa
Jos kerho järjestetään VAIN Tervossa/Vesannolla meillä on mahdollisuus kulkea myös toiseen kuntaan päiväkerhoon?
Saako lasta kuvata kerhotilanteissa?
Saako huoltajan (1) puhelinnumeron lisätä päiväkerhoryhmän Whatsapp-ryhmään?
Saako huoltajan (2) puhelinnumeron lisätä päiväkerhoryhmän Whatsapp-ryhmään?

Kiitos ilmoittautumisestasi päiväkerhoon! Tiedot käsitellään luottamuksellisesti ja ne menevät vain kerhoa ohjaavan lastenohjaajan tietoon. Sivun alalaidasta löydät Niiniveden seurakunnan tietosuojaselostuksen.