Yhteisvastuukeräys 2021 Niiniveden seurakunnassa

Miten meillä Niiniveden seurakunnassa:

Niiniveden seurakunnan Yhteisvastuu-keräys alkoi 7.2. ja jatkuu syksyyn asti. Näin ollen voimme järjestää kesällä pienimuotoisia ulkotapahtumia. Keräystä ideoi ja toteuttaa Yhteisvastuu-toimikunta. Sen puheenjohtajana on Eeva Jäntti.  Yhteisvastuu-toimikunta ottaa myös ideoita ja apua vastaan. Jos haluat järjestää jotakin tai kerätä varoja, ole yhteydessä diakoniiin.

Osallistu:

Keräyslippaat löytyvät Tervon ja Vesannon ruokakaupoista helmikuun ajan.

16.2. on Vestorissa ja Tervon K-kaupassa myytävänä hernekeittoa valmiiksi pakattuna. Vappuaattona myydään simaa ja munkkeja Vesannolla petäjän juurella. Toukokuussa on tarkoitus järjestää Kauneimmat hengelliset laulut-konsertti, jonka kolehti annetaan keräykseen.

Tänä vuonna varoja kerätään ikäihmisten taloudelliseen apuun ja digitaitojen oppimiseen. Joka viides kerätty euro jääkin omaan seurakuntaan, kun se lahjoitetaan seurakunnan omien kanavien kautta. Muusta tuotosta osa menee kirkon diakoniarahastoon ja suurin osa Kirkon Ulkomaanavun kautta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen.