Yhteisvastuukeräys 2021 Niiniveden seurakunnassa

YouTube-video

Miten meillä Niiniveden seurakunnassa:

Niiniveden seurakunnan Yhteisvastuu-keräys alkoi 7.2. ja jatkuu syksyyn asti. Näin ollen voimme järjestää kesällä pienimuotoisia ulkotapahtumia. Keräystä ideoi ja toteuttaa Yhteisvastuu-toimikunta. Sen puheenjohtajana on Eeva Jäntti.  Yhteisvastuu-toimikunta ottaa myös ideoita ja apua vastaan. Jos haluat järjestää jotakin tai kerätä varoja, ole yhteydessä diakoniiin.

 

YouTube-video

Osallistu:

Keräyslippaat löytyvät Tervon ja Vesannon ruokakaupoista helmikuun ajan.

16.2. on Vestorissa ja Tervon K-kaupassa myytävänä hernekeittoa valmiiksi pakattuna. Vappuaattona klo 10 myydään simaa ja munkkeja Vesannolla petäjän juurella. Lahjoita vappukukka vanhukselle Vesannon kukkakaupasta, osa hinnasta tulee keräykseen. Toukokuussa järjestetään kaksi Kauneimmat hengelliset laulut-konserttia, joiden kolehti annetaan keräykseen. Nämä ovat 6.5. klo 19 Tervon kirkossa (Vocalla-lauluyhtye Kuopiosta) ja 27.5. klo 18 Vesannon kirkossa (Säde-lauluryhmä).

Tänä vuonna varoja kerätään ikäihmisten taloudelliseen apuun ja digitaitojen oppimiseen. Joka viides kerätty euro jääkin omaan seurakuntaan, kun se lahjoitetaan seurakunnan omien kanavien kautta. Muusta tuotosta osa menee kirkon diakoniarahastoon ja suurin osa Kirkon Ulkomaanavun kautta kaikkein heikoimmassa asemassa olevien ihmisten auttamiseen.

Ota yhteyttä

Diakoni
Terveystie 5
72300 Vesanto

Vapaapäivät yleensä lauantai ja sunnuntai